Licenca: OTP 136/2010
Da li ste zadovoljni nasim uslugama ?

Jesam
Moze Bolje
 


Letovanje Grčka - Kefalonija 2019.

 

Kefalonija je najveće Jonsko ostrvo i nalazi se južno odLefkade i Itake i severno od Zakintosa. Ostrvo je pretežno planinsko na zapadu i sa prelepim peščanim plažama naistoku. Burna prošlost i bogata istorija učinili su da uz veliki broj istorijskih gradova i spomenika možete oživeti vremenaiz antičkog, rimskog i venecijanskog doba. Danas je Kefalonija najelitnije Jonsko letovalište sa modernim hotelimai luksuznim vilama smeštenim u prelepim turističkim oazama. Pored uživanja pruža vam se mogućnost avanturei istraživanja ostrva, kako kopnom, ili sa mora. Veliki broj organizovanih izleta vodi vas u posetu tradicionalnim grčkimselima, vinskim podrumima, ribljim tavernama i nudi vam boravak i kupanje u kristalno čistom Josnkom moru.Kefalonija je jako dobro povezana trajektnim linijama sa ostalim Jonskim ostrvima što vam omogućuje da ga istražitei u okviru JONSKE AVANTURE obilaskom sopstvenim automobilom.

 

 

>>> CENOVNIK 2018

Više informacija u agenciji ili na telefon 035/884-20-24

SKALA


Skala, nekadašnje ribarsko mesto sa burnom tradicijom i kulturomsada je jedno od najleših mesta za odmor na celoj Kefaloniji. Odlikujese prelepim peščanim plažama, bujnom mediteranskom vegetacijomu zeleđu i četinarima koji pružaju potreban hlad i mirisnu svežinu. Skala je sada moderno mesto sa velikim brojem taverni, barova i kafea.Ima gradski park sa fontanom. U blizini se nalazi veliki broj starih sela I manastira sa vinskim podrumima i tradicionalnim restoranima. Domesta Poros (gde pristaje trajekt) je svega desetak kilometara.

 

Vila ANTHI

Vila ANTHI: Nalazi se u centru mesta Skala, u mirnoj ulici, 150 m od plaže. Moderno opremeljena vila je smeštena u lepo uređenom vrtu sa mediteranskim cvećem. Idelana lokacija Vam pruža blizinu svih saržaja mesta Scala, kao što su peščana plaža, veliki broj taverni, poslastičarnica, dobro snbdevenih marketa, barova i klubova sa muzikom.
Opis apartmana: APP 02 - APP 03: Ukusno opremljeni apartmani se sastoji iz dvokrevetne spavaće sobe sa modernim nameštajem, A/C, izdvojena kuhinja (frižider, ugradni šporet sa dve ringle, kuker, posuđe za odgovarajući broj osoba), balkon sa garniturom za sedenje. U trpezarijskom delu se nalazi i treći ležaj.

 

 

 

VILA ARETI

Lokacija: Atraktivna vila se nalazi u mirnoj ulici poprečno od glavne, kojom je povezana sa centrom i plažom. Udaljena je oko 400 m od prelepe peščane plaže Scala.
Studio 02,03: prostrane, komforne sobe sa ukusno uređenim nameštajem, sa dva standardna kreveta ili francuskim ležajem sa trećim ležajem, izdvojena kuhinja (frižider, ugradni šporet sa dve ringle, kuker, posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, kupatilo – tuš/wc sa peškirima. Balkon sa garniturom za sedenje.
Apartman 04: sastoji se iz dve spavaće sobe sa francuskim ležajem i dva odvojena ležaja i ima dnevni boravak sa kuhinjskim delom i kupatilom kao u studijima. Sve smeštajne jedinice se nalaze na prvom spratu. Klima se doplaćuje 6€ dnevno za studio ili apartman.

 

 

 

 

Vila Nikos

Lokacija: Nalazi se u mirnom delu centra Skale u neposrednoj blizini glavne ulice i trga. Vila je oko 350 m udaljena od plaže. Studio 02: sobe se sastoje od dva odvojena kreveta, kuhinjski deo (frižider, mašina za pranje veša, ugradni šporet sa dve ringle, aspirator, posuđe za odgovarajući broja osoba),Wi-Fi, klima (uključena u ceni), TV, kupatilo – tuš/wc sa peškirima. Terasa ili balkon sa garniturom za sedenje. App 02: Sastoji se iz sobe sa dva odvojena kreveta, Wi-Fi, klima (uključena u ceni), TV,  kupatilo – tuš/wc sa peškirima. Terasa ili balkon sa garniturom za sedenje. Zasebni kuhinjski deo (frižider, mašina za pranje veša, ugradni šporet sa dve ringle, aspirator, posuđe za odgovarajući broja osoba),

 

 

 

>>> CENOVNIK 2018

Više informacija u agenciji ili na telefon 035/884-20-24

JUNIOR travel agency
Kneginje Milice 49
35000 JAGODINA
E-mail: juniortravel@mts.rs

035/884-20-24
Ukupno Poseta: 899       Danas: 263       Juče: 204
© Agencija Autentik 2020.