Licenca: OTP 136/2010
Da li ste zadovoljni nasim uslugama ?

Jesam
Moze Bolje
 


Letovanje Grčka - Krf 2019.

Jedno od najlepših ostrva je šumovito ostrvo Krf koje se nalazi u Jonskom moru. Njegovi ljupki gradići ustuknuli su od grčke tradicije i više su okrenuti mediteranskom nasleđu. Na ostrvu sa prelepim plažama u peščanim uvalama nalazi se i sam grad Krf, veliki turistički centar, koji je prava oaza zelenila, malih ostrvlja, tirkiznih uvala, a čini ga park Spianada, zaliv Garica, poluostrvo Kanoni, manastir Vlaherna, Mišje ostrvo... Današnji grad Krf sagrađen je i proširen tokom venecijanske okupacije, a venecijanska tvrđava koja se uzdiže na istočnom delu grada jeste upečatljiv spomen nekadašnje moći Mletačke Republike. Na Krfu se krećete otmenim francuskim avenijama, odmah potom ulazite u tesne napolitanske sokake, da bi se najzad našli pred građevinom koja bez sumnje pripada engleskoj arhitekturi, ili pred grčkom crkvom i sve to deluje harmonično. Ono što čini Krf posebno interesantnim za nas je mesto Guvija gde se iskrcala srpska vojska posle prelaska Albanije 1916. godine. U mestu Agios Mateos je boravila Drinska divizija. Nedaleko od grada Krfa je ostrvo Vido sa mauzolejom srpskih ratnika iz I sv. Rata i “plava grobnica”. U zgradi pozorišta na Krfu je 1918. godine potpisana “Krfska deklaracija” o ujedinjenju u Kraljevinu Srba, Hrvata i Slovenaca.

 

 

DASSIA


Dasija se nalazi 12km od grada Krfa i jedno je od najlepših letovališta na ostrvu. Dobila je ime po grčkoj reči koja znači “šuma”. Ovo ljupko mestašce ima zaleđe od starih šuma i nižih brežuljaka ispred kojih se prostire prelepa plaža. Pored predivnog prirodnog ambijenta u Dasiji možete uživati i u atraktivnim sportovima na vodi. Ovo je omiljeno letovalište pre svega za porodice sa decom. Dnevnu letnju vrevu i uživanje u bistrom moru smeniće večernji mir u apartmanima smeštenim u prelepom zelenilu maslinjaka. Ljubiteljima dobre kapljice i finog zalogaja stoji na raspolaganju veliki broj taverni, restorana i kafea u glavnoj ulici.

ALEXANDRA KOMPLEKS
Kompleks od tri apartmanske kuće, funkcionalno raspoređeneu sopstvenom velikom vrtu sa negovanim vrtom i mediteranskim rastinjem. Smešten je neposredno uz glavnuulicu, u mirnom delu Dasije. Od najlepše plaže sa prirodnim hladom je udaljen svega 600m. Do centra Dasije je 400mgde se nalazi veliki broj taverni, kafeterija i marketa. Idealna lokacija omogućuje noćni provod u Ipsosu do koga je svega 500m hoda.


ALEXANDRA 1 raspolaže sa dvanaest ukusno uređenih apartmana.
Apartman 02: sadrži sobu sa dva ležaja i mogućnost trećeg pomoćnog rasklopivog ležaja, veliki balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje, odvojenu kuhinju (frižider, sudopera, štednjak sa dve ringle i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, kupatilo.Klima se doplaćuje - 5 eur dnevno. Plaćanje na recepciji.

 

 

ALEXANDRA 2 raspolaže sa šest ukusno uređenih apartmana.
Apartman 02: sadrži sobu sa dva ležaja, veliki balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje, odvojeni kuhinjski deo (frižider, sudopera, štednjak sa dve ringle i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, kupatilo - tuš/wc.

 

 

ALEXANDRA 3 raspolaže sa šest ukusno uređenih apartmana.
Apartman 02: sadrži sobu sa dva ležaja i mogućnost trećeg pomoćnog ležaja, veliki balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje, odvojenu kuhinju (frižider, sudopera, štednjak sa dve ringle i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, kupatilo - tuš/wc.

   

 

 

 

KASSIOPI


Kasiopi se nalaze 35 km severno od grada Krfa. Nekada ribarsko selo, Kasiopi je danas izuzetno popularno turističko mesto sa prelepim plažama i izuzetno bistrim morem. Veliki broj grčkih taverni, ribljih restorana, kafea i barova daju mogućnost prijatnog boravka kako za porodice, tako i za mlade. Iako mirno mesto u večernjim satima će svako pronaćisvoj kutak za zabavu i odmor.

 

Vila ANDREAS

Veoma prijatna vila smeštena je u mirnoj uličici u samom centru Kasiopija, 100 m od centra , 250m od gradske plaže, sa prelepim cvetnim vrtom. Ova vila će vam pružiti izuzetan odmor. U neposrednoj blizini se nalazi velikl broj taverni, prodavnica ,poslastičamica, kao i veliki super-market.
Struktura studija:
Studio 02: dva standardna ležaja, kuhinjski deo (frižider, sudopera, šporet sa dve ringle, posuđe za odgovarajući broj osoba), kupatilo sa tuš kadom, terasa sa gamiturom za sedenje. 
Apartman 04: dve odvojene spavaće sobe sa po dva standardna ležaja,  odvojen kuhinjski prostor, /frižider, pećnica, sudopera, trpezarijski sto i stolice/, balkon sa garniturom za sedenje.

 

 

 

Vila Sotiris

Prelepa vila u centru Kasiopija, udaljena oko 100m od glavnog trga sa šetalištem pored turističke luke sa brojnim prodavnicama, marketima, restoranima od kojih neki rade celu noć. Neposredno do vile nalazi se veliki bazen sa delom za decu. Udaljena od najlepše plaže Bataria ne više od 300m.
Apartmani: moderan nameštaj, jedna ili dve spavaće sobe i veliki dnevni boravak sa dodatnim standardnim ležajem, trpezarijskim stolom i kuhinjskim delom (frižider, sudopera, aparat za kafu, štednjak sa dve ringle i rernom, aspirator, posuđe za odgovarajući broj osoba), kupatilo - tuš/wc, balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje i sa pogledmo na centar Kasiopija i more.

 

 

 

VILA ELI

Vile Eli 1 i 2 imaju privilegovan položaj u centru mesta iza same promenade i lučice sa brojnim prodavnicama, marketima, restoranima od kojih neki rade celu noć. Smeštene su u velikom dvorištu sa mediteranskim rastinjem. Svaki Apartman je ustvari zasebna vila. Na stotinak metara iznad vile se nalazi veliki bazen sa pool barom. Udaljena od najlepše plaže Bataria ne više od 300m.
Apartmani: izuzetno prostrani sa standardnim nameštajem, dve spavaće sobe i veliki dnevni boravak sa trpezarijskim stolom i kuhinjskim delom (frižider, sudopera, aparat za kafu, šporet sa četri ringle i rernom, aspirator, posuđe za odgovarajući broj osoba), kupatilo - tuš/wc, veliki balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje i sa pogledom na centar Kasiopija i more.

 

 

 

Vila Limani

Elegantna vila, smestena iznad same obale u blizine turisticke luke. Udaljena od najlepše plaže Bataria ne više od 200m. Raspolaze sa velikom tersaom sa bazenom, okrenutim prema moru.
Studija 02+1: spavaća soba sa dva kreveta i balkonom, trpezarija sa dodatnim ležajem, trpezarijskim stolom i kuhinjskim delom (frižider, sudopera, štednjak sa dve ringle, posuđe za odgovarajući broj osoba), kupatilo - tuš/wc, balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.
Apartman 04+1: dve odvojene spavaće sobe i dnevni boravak sa dodatnim ležajem sa trpezarijskim stolom za četvoro, kuhinjskim delom (frižider, sudopera, štednjak sa dve ringle i posuđe za odgovarajući broj osoba), dva kupatila - tuš/wc, balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.
Klima se doplaćuje 5 € dnevno po studiju/apartmanu.

 

 

Vila Mariana

Vila je skromno opremljena, ali ima izuzetnu lokaciju. Smeštena je u mirnoj uličici u samom centru Kasiopija, 50 m od gradske plaže, sa prepepim cvetnim vrtom. Ova vila će Vam pružiti izuzetan odmor. U neposrednoj blizini nalazi se veliki broj taverni, prodavnica, poslastičarnica kao i veliki supermarket. Pre svega se preporučuje mladima jer se u blizini nalaze kafei i barovi poznati po dobrom provodu. Uz samu vilu se nalazi i pool bar sa velikim bazenom koji se koristi uz bkonzumaciju pića.

Struktura studija:
Studio 02: dva standardna ležaja, kuhinjski deo (frižider, sudo-pera, šporet sa dve ringle, posuđe za odgovarajući broj osoba), kupatilo sa tuš kadom, terasa sa gamiturom za sedenje.

 

 

JUNIOR travel agency
Kneginje Milice 49
35000 JAGODINA
E-mail: juniortravel@mts.rs

035/884-20-24
Ukupno Poseta: 895       Danas: 259       Juče: 204
© Agencija Autentik 2020.