Туристичка агенција ЈУНИОР ТРАВЕЛ ДОО Јагодина,
дана 17.03.2020.године доноси следећу

ОДЛУKУ


1. Агенција ЈУНИОР ТРАВЕЛ Д.О.О. Јагодина, од 18.03.2020. године до опозива, послује у ванредним околностима само као дежурство и то од 10:00 до 14:00 часова. Препоручујемо да све информације које су вам неопходне у овом периоду затражите телефоном или путем електронске поште.

2. Суспендује се до даљњег продаја аранжмана за Ускршње и Првомајске празнике као и пролећна путовања. На основу тренутне ситуације у сарадњи са Министарством Туризма, ћемо утврдити мере које ће се предузети за већ уплаћене аранжмане. (одлагање, повраћај новца...)

3. Дежурни телефон је 065/884-20-24, док је адреса електронске поште на путем које нас можете контактирати info@juniortravel.co.rs

У Јагодини, 17.03.2020. године


М.П. _________________________
( директор Зоран Станковић )Licenca: OTP 136/2010
Da li ste zadovoljni nasim uslugama ?

Jesam
Moze Bolje
 

 

OHRID 2020

 


05 / 08.03.2020.

4 dana 2 noćenja / autobusom


Grad u kome se prožimaju prošlost i sadašnjost – grad božanske svetlosti . Nekada pre 2400 godina se zvao Lihindos što u prevodu znači Božanska svetlost. Današnji naziv potiče od slovenske reci “O – HRID“, prema položaju grada, koji zapravo leži na hridi koja se uzdiže iznad Ohridskog jezera. Sa legendom da Ohrid ima 365 manastira i crkava koliko ima dana u godini, s pravom nosi epitet “Balkanski Jerusalim“. Ohrid se širi i već ima više od 50.000 stanovnika, a polako se razvija u moderan turistički centar. Grad Ohrid nalazi se na severnoj strani Ohridskog jezera, na nadmorskoj visini od preko 700 metara. Ohrid je od 1979. godine deo UNESCO svetskog kulturnog nasleđa. Besprekorno bistra i čista voda Ohridskog jezera, uz spokojnu tišinu planinskog okruženja izuzetne lepote privlače posetioce od praistorijskog vremena. Ohridsko jezero napajaju vode tri reke, ali većina vode potiče iz drugog jezera – Prespanskog, koje se nalazi na drugoj strani planine Galičice.


PROGRAM PUTOVANJA
1. DAN ČETVRTAK 05.03.2020. – Jagodina - Ohrid
Sastanak grupe ispred hotela Jagodina u 23.30. Polazak u 00.00 časova. ( petak 27.09.2019.) . Noćna vožnja kroz Srbiju sa usputnim zadržavanjima radi odmora. Obavljanje graničnih formalnosti, ulazak u republiku Severnu Makedoniju i preko Skoplja nastavak putovanja ka Ohridu.

2. DAN PETAK 06.03.2020. OHRID
Dolazak u Ohrid u prepodnevnim satima. Panoramski obilazak starog i istorijskog dela grada u pratnji lokalnog licenciranog vodiča. Smeštaj u sobe/apartmane. Nakon kraćeg odmora polazimo u obilazak grada u pratnji lokalnog vodiča (spomenik ohridskim prosvetiteljima Klimentu i Naumu, manufaktura papira, crkva Sv. Sofije, tvrđava cara Samuila iz 10.veka, odakle se pruža predivan pogled na samo jezero i grad, crkva Sv. Bogorodice Perivlepte, Rimski teatar, crkva Sv.Jovan Kaneo iz 13.veka. Slobodno vreme za individualno razgledanje. Noćenje.

3. DAN SUBOTA 07.03.2020. OHRID - SVETI NAUM i BILJANINI IZVORI
Slobodan dan u Ohridu ili fakultativno polazak na izlet za Sveti Naum sa obilaskom manastirskog kompleksa.Manastir je lociran na najlepšem delu Ohridskog jezera, neposredno uz granicu sa Albanijom. Sv. Naum je bio učenik Ćirila i Metodija. Bio je poznat po isceliteljskim sposobnostima. Gradnja manastira je završena 900. a 910. godine je u njemu sahranjen Sv. Naum. Iz manastira koji je izgrađen na steni, pruža se spektakularan pogled na jezero i okolne planine. U povratku obilazak Biljaninih izvora. Povratak u Ohrid. Slobodno popodne za individualno razgledanje grada i veče za obilazak stare čaršije u kojoj se nalaze brojne prodavnice suvenira od bakra, nakita od starog srebra i čuvenih ohridskih bisera. Uveče fakultativno odlazak na svečanu večeru sa muzikom. Noćenje.

4. DAN NEDELJA 08.03.2020. OHRID – STRUGA i VEVČANI – JAGODINA
Odjava iz apartmana/soba i pakovanje stvari do 10 časova. Slobodan dan u Ohridu ili fakultativno polazak za Strugu i obilazak ovog poznatog turističkog i kulturno - istorijskog grada. Nastavak putovanja do Vevčana, prelepog mesta sa drevnom arhitekturom i čuvenim izvorima. Slobodno vreme za individualni ručak u nekom od tradicionalnih restorana. Povratak u Ohrid. U popodnevnim časovima polazak za Srbiju. Dolazak u Jagodinu u kasnim večernjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.CENA ARANŽMANA:

8.000 dinara (privatne sobe na bazi 2 noćenja)
9.000 dinara (hotel „Cityinn“ na bazi 1 polupansiona i 1 noćenja sa doručkom)„FIRST MINUTE“ cene koje važe za uplatu do 31.01.2020. godine.
OVAJ PROGRAM PREDSTAVLJA PREDUGOVORNO OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA.

ARANŽMAN OBUHVATA:
- Prevoz autobusima turističke klase sa pratećom opremom na navedeno relaciji;
- Dva noćenja u 1/2, 1/3 i 1/4 apartmanima ili sobama sa kupatilom u Ohridu;
- Usluge licenciranog lokalnog vodiča za obilazak Ohrida;
- Usluge licenciranog turističkog vodiča / pratioca tokom celog putovanja;
- Oragnizacioni troškovi

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- Obavezno putno zdravstveno osiguranje
- Boravišnu taksu – 3€ ( plaćanje na licu mesta )
- Ulaznica za obilazak Samuilove tvrđave -1€
- Svečana večera sa muzikom u restoranu -15€
- Izlet do Svetog Nauma i Biljaninih izvora -10€
- Izlet za Strugu i Vevčane -10€ po osobi
- Individualni troškovi koji nisu predviđeni programom.

OPIS SMEŠTAJA:
Vile i apartmani su prve kategorije i nalaze se u širem centru Ohrida ( na oko 200m od centra i na oko 800 m od promenade pored jezera ). Sve sobe su komforne i lepo uređene sa 2-3 ležaja, svaka soba poseduje sopstveno kupatilo. (npr. aparmani JOCE Ohrid )

NAPOMENA: ZA ULAZAK U SEVERNU MAKEDONIJU POTREBNA JE LIČNA KARTA ili PASOŠ.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
• Prilikom rezervacije minimum 40%, a ostatak aranžmana 15 dana pre putovanja
• Administrativnom zabranom ili čekovima na rate.
Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS.

FAKULTATIVNI IZLETI:
Izleti se organizuju u saradnji sa lokalnim partnerom. Cene izleta su podložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika, minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 30 putnika. Minimum za realizaciju putovanja je 40 putnika.
Napomena: U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

Aranžman je rađen po ugovoru o poslovnoj saradnji - subagenturi između organizatora i subagenta.
Cenovnik br:7/2019 Jagodina

ORGANIZATOR PUTOVANJA: JUNIOR TRAVEL licenca OTP broj 136 / 2010 i ugovoru o poslovno tehničkoj saradnji sa subagentom “Poseidon tours” Jagodina tel. 035 223 101;035 24 14 12

 

JUNIOR travel agency
Kneginje Milice 49
35000 JAGODINA
E-mail: juniortravel@mts.rs

035/884-20-24
Ukupno Poseta: 2492       Danas: 124       Juče: 195
© Agencija Autentik 2020.