OVLAŠĆENA FRANŠZIZA „OKTOPOD TRAVEL“ d.o.o.
Licenca : OTP 105/2021 - категорија А.
oktopodjagodina@
Da li ste zadovoljni nasim uslugama ?

Jesam
Moze Bolje
 

 

Putovanje Temišvar 2022.

Temišvar je najveći grad Banata, leži na reci Begej i sedište je Županije Tamiš. Sa oko 400.000 stanovnika četvrti je grad po veličini u Rumuniji. Poznat je i kao kulturni, obrazovni i trgovački centar zapadne Rumunije. Temišvar je i najveći kulturno-istorijski centar Srba u Rumuniji, gde postoje mnoge kulturne ustanove koje ih zbližavaju. Grad se naziva i „Malim Bečom“, jer je veoma dugo bio pod Habzburgovcima i njegovo središte svojom arhitekturom i ambijentima podseća na stari deo Beča.

TEMIŠVAR
Jednodnevni izlet – „Božićni vašar“
10.12.2022. ( subota )

 

Cena aranžmana: 2.900 dinara
Deca do 12 godina: 2.200 din

Temišvar Putovanje

Program putovanja:

Polazak u ranim jutarnjim časovima ( oko 04:oo ) iz Jagodine. Putovanje prema Temišvaru sa usputnim zaustavljanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. Dolazak u Temišvar.

Obilazak grada u pratnji vodiča, obilazak najvažnijih kulturno istorijskih znamenitosti. ( Rumunska pravoslavna katedrala izgrađena u vizantijsko – moldavskom stilu koja je posvećena Sv. Trima Jerarsima ), zatim zgrada Opere na Trgu Pobede gde se nalazi i Palata kulture sa čijeg balkona je započela revolucija 1989. godine, zgrada Filharmonije, Muzej Banata, spomenik vučice Ree koja doji Romula I Rema – poklon Rima, bastion Marije Terezije, Trg Slobode, Trg Ujedinjenja i Saborna srpska pravoslavna crkva – Biserica, Trajanov most, koji nas vodi do Ruske crkve, Parka ruža, Srpske kuće gde se danas nalazi čitaonica sa bistom Miloša Crnjaskog, Rimokatolička katedrala ili Katolički dom, barokni dvorac u kome je danas Muzej umetnosti i Dom srpske pravoslavne zajednice.

Nakon razgledanja grada, slobodno vreme za individualne aktivnosti. U odnosu na svakodnevni izgled, svake godine u decembru, Temišvar dobija poseban šarm jer se na njegovim trgovima održava Božićni vašar.

Centar grada će biti ukrašen hiljadama svetlećih ukrasa u najmaštovitijim kombinacijama. Za kraj putovanja ostavljamo vreme za neizbežan šoping u jednom od najvećih evropskih tržnih centara "IuliusMall".

Sastanak grupe na dogovorenom mestu oko 18:00 časova i polazak za Srbiju.

Povratak u Jagodinu u kasnim večernjim časovima, u zavisnosti od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

Aranžman obuhvata:
- prevoz turističkim autobusom
- usluge licenciranog turističkog vodiča
- troškove organizacije putovanja
- putno zdravstveno osiguranje

Aranžman ne obuhvata:

- individualni troškovi putnika

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja.
Ovaj program predstavlja predugovorno obaveštenje putnika.
Prema Zakonu o turizmu(član 79. ), izleti ( putovanja kraća od 24h ) ne podležu zaštiti u pogledu garancije putovanja.

Temisvar Povoljno

Temisvar Izlet Putovanje Autobusom

Temišvar Putovanje Izlet

Temišvar Busom

 

Prijatelji:      Bg Linkovi      Raskrsnica      Sajtovi      Prezentacije      Web Adresar      Bg Autentik      Autentik     
JUNIOR travel agency
Kneginje Milice 49
35000 JAGODINA
E-mail: juniortravel@mts.rs

035/884-20-24
Ukupno Poseta: 2536       Danas: 124       Juče: 111
© Agencija Autentik 2023.