Туристичка агенција ЈУНИОР ТРАВЕЛ ДОО Јагодина,
дана 17.03.2020.године доноси следећу

ОДЛУKУ


1. Агенција ЈУНИОР ТРАВЕЛ Д.О.О. Јагодина, од 18.03.2020. године до опозива, послује у ванредним околностима само као дежурство и то од 10:00 до 14:00 часова. Препоручујемо да све информације које су вам неопходне у овом периоду затражите телефоном или путем електронске поште.

2. Суспендује се до даљњег продаја аранжмана за Ускршње и Првомајске празнике као и пролећна путовања. На основу тренутне ситуације у сарадњи са Министарством Туризма, ћемо утврдити мере које ће се предузети за већ уплаћене аранжмане. (одлагање, повраћај новца...)

3. Дежурни телефон је 065/884-20-24, док је адреса електронске поште на путем које нас можете контактирати info@juniortravel.co.rs

У Јагодини, 17.03.2020. године


М.П. _________________________
( директор Зоран Станковић )Licenca: OTP 136/2010
Da li ste zadovoljni nasim uslugama ?

Jesam
Moze Bolje
 

 

Doček Nove 2019.-te Godine Bari

DOČEK NOVE GODINE
ČAROBNI JUG ITALIJE
BARI - PULJA

 

Pulja je jedna od 20 pokrajina u Italiji. Nalazi se na jugoistoku zemlje i geografski bi mogla da se podeli na dve celine. Severni deo čini Bari, glavni grad regije i poluostrvo Gargano, dok je južni deo poznat po interesantnim gradićima kao što su Alberobelo, Polignano, Leće. Bari je glavni grad ove pokrajine i deveti po veličini grad u Italiji, poznat je i kao grad Svetog Nikole čije se mošti nalaze u gradskoj katedrali.

Pulja je poznata iz po slikovitom opisu “peta italijanske čizme”. Ime je dobila po drevnom narodu Apulima, koji su naseljavali ovo područje još pre starog Rima. Kao zemlja između dva mora, Jadranskog i Jonskog, ovo je izrazito pomorska oblast sa dugom obalom.

Ovde su nastajale legende i stvarali se heroji, a svoje puteve ukrštali Grci, Rimljani, Iliri, Vizantinci i Arapi, čiji su se brodovi, ljudi, roba i kulture oduvek mešale i kretale između dve obale, između Zapada i Istoka.
Pulja sa svojim prepoznatljivim belim gradićima, utvrđenjima, ravnom, nerazuđenom obalom i kristalno čistim morem predstavlja jedan od najinteresantnijih delova Italije, drugačiji po arhitekturi, neotkriven i zanimljiv.

 

   

EKSKLUZIVNO DIREKTAN ČARTER LET
30.12.2018. - 02.01.2019.
4 DANA AVIONOM

Program putovanja:

1.dan (nedelja, 30.decembar) - Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera agencije Eurojet-a dva sata pre poletanja. Direktan čarter let za Bari kompanijom Air Serbia u prepodnevnim časovima. Po sletanju u Bari odlazak na panoramsko i pešačko razgledanje grada sa vodičem, Katedrala Svetog Sabinija, Bazilika Svetog Nikole, Normanski zamak Svevo, stari grad (bez ulasla u objekte). Transfer do hotela, smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

2.dan (ponedeljak, 31.decembar) – Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost odlaska na fakultativni izlet do Alberobela koji je poznat po tradicionalnim kućicama (truli) koje predstavaljaju jedan od najvećih vanvremenskih primera italijanske narodne arhitekture. Lokalni stanovnici su došli na ideju građenja Truli, jedinstvenih privremenih kuća građenih od kamena. Proces transformacije i oporavka, kao i originalnost rada, obezbedili su ovim građevinama priznanje Svetske baštine. Šetnja gradom sa vodičem a nakon toga slobodno vreme. U povratku ka Bariju poseta primorskom gradiću Polignano koji je 2016.-te godine proglašen za jednu od pet omiljenih destinacija za letovanje Italijana. Povratak u hotel. Individualan doček Nove Godine Slobodno vreme. Noćenje. (Cena izleta po osobi 40 eur)

3.dan (utorak, 01. januar) – SREĆNA NOVA GODINA! Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet za Materu. Vožnja slikovitim krajem do gradića Matera koja će biti Evropska prestonica kulture 2019. godine, ovaj grad je postao poznat u Italiji po starom gradu Sassi di Matera (Kamenje Matere). Poseta starom gradu koji se zbog svojih karakteristika nalazi na Uneskovoj listi svetske kulturne baštine. Današnji grad broji oko 60.000 stanovnika, a zanimljivo je da mnogi meštani žive u kućama svojih predaka koje su napravljene pre više od 9.000 godina. Zahvaljujući svom položaju, Matera je stari izgled sačuvala tokom vekova. Slobodno vreme. U povratku ka Bariju kratka poseta gradu Altamura, čuveni grad hleba. Razgledanje starog gradskog jezgra, kratko slobodno vreme. Povratak u Bari. Noćenje. (Cena izleta po osobi 40 eur)

4.dan (sreda, 02.januar) Doručak. Odjava iz hotela, koferi se mogu ostaviti u sobi za prtljag. Slobodno vreme za individualne aktivnosti do organizovanog transfera na aerodrom. Transfer od hotela do aerodroma. Direktan povratni let za Beograd. Po sletanju u Beograd kraj programa.

Hotel/kategorija

Tip sobe

Usluga

30.12.2018. –02.01.2019.

4 dana / 3 noćenja

BOSTON 3*

1/2

BB

345

treća osoba

285

doplata za 1/1

80

ORIENTE 4*


1/2

BB

355

treća osoba

315

doplata za 1/1

125

GRANDE DELLE NAZIONI 5*


1/2

BB

425

treća osoba

335

doplata za 1/1

130

Cena aranžmana uključuje:
- Povratni avionski prevoz na relaciji Beograd-Bari-Beograd sa avio kompanijom Air Serbia (direktan čarter let);
- Smeštaj u hotelu po izboru na bazi 3 noćenja sa doručkom u standardnim dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem;
- Transfere prema programu;
- Panoramsko razgledanje grada;
- Usluge vodiča na srpskom jeziku tokom celog programa putovanja;
- Troškove organizacije i vođenja putovanja;

Cena aranžmana ne uključuje:
- Aerodromske takse 40,40 € na dan objavljivanja programa (Beograd 22,40 eur, Bari 18 eur) – plaćanje u agenciji u dinarskoj protivvrednosti (cena je podložna promeni)
- Fakultativne izlete
- Putno zdravstveno osiguranje, samo za DRŽAVLJANE REPUBLIKE SRBIJE ILI ZA STRANE DRŽAVLJANE SA TRAJNIM PREBIVALIŠTEM U SRIBIJI – plaćanje u agenciji.
- Individualne troškove putnika

NAPOMENE:
- Dozvoljena količina predatog prtljaga je 23 kg.
- Jednokrevetne i trokrevetne sobe su ograničenog broja i konačna potvrda se dobija u roku od 24 časa.

OPIS HOTELA:

Hotel Boston 3* Via Piccinni, 155, 70122 Bari http://www.bostonbari.it
Hotel Boston je smešten u samom centru Barija, na 450 m od ulaza u stari grad i udaljen je 1 km od Katedrale Svetog Nikole. Hotel nudi jednostavno opremljene klimatizovane sobe sa kupatilom, televizorom, telefonom. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

Hotel Oriente 4* Corso Cavour 32, 70122 Bari http://www.orientehotelbari.com
Hotel se nalazi u centru Barija, u renoviranoj stilskoj zgradi, 800 m je udaljen od centra starog grada. Poseduje 75 soba i sve su komforno opremljene, imaju minibar, telefon, tv. U sklopu hotela nalaze se restoran, kongresna sala, terasa na krovu sa panoramskim pogledom na grad. Doručak se služi po principu samoposluživanja u hotelskom restoranu.

Hotel Grande Albergo Delle Nazioni 5* Lungomare Nazario Sauro 7, 70121 Bari http://www.grandealbergodellenazioni.com
Smešten u jednom od najlepših bulevara u grada uz obalu mora ovaj elegantni hotel nalazi se u blizini starog grada. Udaljen je 1,5 km od Crkve Svetog Nikole i centra Barija. Ima 115 soba, rasporedjenih na 6 spratova. Sobe su prostrane, elegantne, klimatizovane sa enterijerom u svetloplavoj boji u primorskom stilu, sadrže sopstveno kupatilo. Hotel poseduje restoran i prostranu terasu sa pogledom na more. Hotel ima wellnes centar (uz doplatu). Doručak se služi u hotelskom restoranu.


FAKULTATIVNI IZLETI:
Opisi izleta su sadržani u programu putovanja. Fakultativni izleti se plaćaju isključivo u agenciji prilikom rezervacije aranžmana. Minimum za realizaciju je 40 prijavljenih putnika, po izletu. Putnici se mogu opredeliti za pojedinačni izlet po izboru ili se mogu prijaviti na ceo paket od 2 navedena izleta:

Naziv Izleta

Cena po osobi–PRIJAVA I PLAĆANJE U AGENCIJI

Alberobelo i Polignano

40

Matera i Altamura

40

PAKET DVA IZLETA

75

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESA NA DAN UPLATE
Način plaćanja:
Gotovinsko plaćanje: 50% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana
Kreditne kartice banke Intesa na 6 rata bez uvećanja (Banca Intesa Master Card, Visa i American Express),
Kreditne kartice Komercijalne banke na 6 rata bez uvećanja (Komercijalna banka Master Card, Visa i Dina),
Kreditne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina, American Express (isti uslovi kao gotovina),
Čekovi građana: Mogućnost plaćanja na 3 rate bez kamate; mogućnost plaćanja na 6 rata uz uvećanje od 5%. Akontacija je 50% prilikom rezervacije i 5 mesečnih rata.
Preko računa: uz profakturu izdatu od strane EUROJET-a
Kredit: Eurojet izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit od strane banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

Napomena:
Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA. Stari (plavi) pasoši više ne važe. Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanje u zemlje Šengena, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju.
Agencija Eurojet ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika pasoša koji imaju prebivalište na teritoriji Kosova i Metohije i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Neophodna viza za vlasnike novih biometijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Minsitarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA).

NAPOMENE:
Deca ostvaruju popust samo u pratnji dve punoplatežne osobe!
Lokalna kategorizacija i klasifikacija hotela!
Potvrda hotela se čeka oko 48h od uplate akontacije (ne računajući vikend subota/nedelja).
Po pravilu ulaz u hotel prvog dana boravka je posle 14:00 h, dok se poslednjeg dana boravka napušta hotel najkasnije do 10:00 h.
Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima
Eurojet nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.
Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice
Pasoš mora biti važnosti minimum 3 meseca nakon povratka sa putovanja. Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.


Eurojet zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.


VAŽNE NAPOMENE:
KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE EUROJET-a
JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.
ORGANIZATOR IMA PRAVO DA 5 DANA PRED PUT OTKAŽE PUTOVANJE USLED PREBUKIRANOSTI HOTELA ILI PONUDI ALTERNATIVNI SMEŠTAJ U DRUGOM OBJEKTU ISTE KATEGORIJE I CENE.
MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNA VREMENA POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA
PUTOVANJE

Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 120 putnika.
Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 40 putnika (po navedenim cenama).
Rok za prijavu za putovanje je najkasnije 7 dana pre termina putovanja ili do popune mesta.

Uz ovaj program vaze opšti uslovi organizatora putovanja agencije “EUROJET” usklađeni sa YUTA standardom

Program br.1 od 11.10.2018. Licenca Ministarstva Turizma OTP 179/2010. od 09.02.2010.godine.

ORGANIZATOR PUTOVANJA: EUROJET OTP 179/2010
AGENT PRODAJE: JUNIOR TRAVEL OTP 136/2010

JUNIOR travel agency
Kneginje Milice 49
35000 JAGODINA
E-mail: juniortravel@mts.rs

035/884-20-24
Ukupno Poseta: 938       Danas: 25       Juče: 167
© Agencija Autentik 2020.