Licenca: OTP 136/2010
Da li ste zadovoljni nasim uslugama ?

Jesam
Moze Bolje
 


Letovanje Grčka - Tasos 2019.

Jedno od najlepših grčkih ostrva Tasos ili šumovito ostrvo prepoznatljivo je po prelepim prirodnim pejzažima, slikovitim morskim zalivima i velikim brojem peščanih plaža. Svakako je to jedan od razloga zašto je Tasos omiljeno letovalište naših gostiju. Retko gde kao na Tasosu bićete posluženi tek ulovljenom morskom ribom, svežim salatama i velikim brojem grčkih specijaliteta pripremljenih na tradicionalan način. Dobrom raspoloženju svakako doprinosi kapljica domaćeg vina i večernje druženje uz sirtaki. Ovo slikovito ostrvo preporučuje se za porodično letovanje kao i za one koji žele da pobegnu od gradske vreve i nađu mir na nekoj od pustih plaža. Upravo iz tih razloga Tasos možemo nazvati i Robinsonovo ostrvo.

 

Vila IRINI - Potos

Ova lepa vila sa odličnim prostranim studijima i apartmanima nalazi se odmah ispred hotela Potos, sa kojim deli divan bazen. Na bazenu je kupanje slobodno, a korišćenje ležaljki i suncobrana besplatno za goste apartmana, ukoliko se konzumira neko od pića iz bogatog bara kraj bazena. Svi apartmani i studia poseduju terasu sa garniturom za sedenje za odgovarajući broj osoba. Terase su okrenute ka pešačkoj ulici.

Lokacija: u samom centru Potosa, a na 150 m od peščane plaže. St 02: smešteni su na prvom spratu i poseduju: dva spojena standardna ležaja, kuhinjski deo (frižider, rešo sa dve ringle, aspirator, cooker, posuđe i pribor za odgovarajući broj osoba), TV, sef, klima uređaj (uračunato u cenu), kupatilo sa tuš kadom i terasu. St 03 / 04: smešteni su na prvom spratu i poseduju: dva spojena standardna ležaja i krevet na sprat.Ostalo kao St 02. App 04: smešteni su na prvom i drugom spratu i sastoje se od dve prostorije koje su odvojene lučnim prolazom (nisu odvojene vratima). U jednoj sobi je francuski krevet, TV, klima uređaj (uračunato u cenu) i izlaz na terasu, a u drugoj prostoriji su dva standardna ležaja, kuhinjski deo (frižider, rešo sa dve ringle, aspirator, cooker, posuđe i pribor za odgovarajući broj osoba), sef i kupatilo sa tuš kadom.
Cenovnik je sastavni deo brošure agencije u kome se nalaze detaljniji opisi smeštaja

 

 

 

 

VILA ANASTASIJA

Vila Anastasia nalazi se na samo 250m od mora, nedaleko od centra, na ulasku u Potos iz pravca Limenarije. Velika apartmanska kuća sa lepim i čistim studijima i apartmanima, nadomak centra Potosa. Vila Anastasia je "B" kategorije, po lokalnoj kategorizaciji.

Sadržaj: Studio 02: Poseduju francuski krevet, kuhinjski deo (frižider, rešo sa dve ringle, aspirator, posuđe i pribor za odgovarajući broj osoba), TV, klima uređaj (uz doplatu), novo kupatilo sa tuš kadom i terasu sa garniturom za sedenje. 
Studio 03: Poseduju francuski krevet i jedan standardni ležaj, kuhinjski deo kao u studiju 02, TV, klima (uz doplatu), kupatilo sa tuš kadom i terasu sa garniturom za sedenje.

Apartman 04: Sastoje se od jedne odvojene spavaće sobe sa dva spojena kreveta i druge zajedničke prostorije u kojoj su dva standardna ležaja, TV, kuhinjski deo (frižider, rešo sa dve ringle, aspirator,
posuđe i pribor za odgovarajući broj osoba) i novo kupatilo sa tuš kadom, klima uređaj (uz doplatu), poseduju terasu sa garniturom za sedenje koja je okrenuta ka ulici.

Sobe 02: Kvalitet i sadržaj kao kod studija izuzev što umesto kuhinje imaju samo frižider, TV, klima uz doplatu. Na raspolaganju im je zajednička velika trpezarija sa kuhinjom.

 

 

 

 

 

Vila Makrina- Golden Beach

Vila Makrina se nalazi na oko 180m udaljenosti od mora. Sastoji se od dvokrevetnih i trokrevetnih studija smeštenih u visokom prizemlju i apartmana tipa “3+2″ na prvom spratu. Studiji sadrže manju kuhinju, kupatilo (poseduje fen), deo za spavanje sa dva ili tri ležaja (bračni + fotelja na izvlačenje) i lepu veliku terasu. Apartmani, pored navedenih sadržaja za studije, poseduju još jednu manju prostoriju u kojoj se nalazi krevet na sprat, sa mogućnošću izvlačenja dodatnog kreveta. Sve smeštajne jedinice su opremljene klima-uređajem (uračunat u cenu), telefonom (posebno se naplaćuje na recepciji vile) i TV-om.
Vila Makrina nema sopstveni parking.

 

 

Vila Suzi- Golden Beach

Vila Suzi se nalazi na oko 80 metara udaljenosti od mora. Sastoji se od dvokrevetnih studija smeštenih u prizemlju i na prvom spratu. Studiji sadrže manju kuhinju (rešo sa jednim ili dva grejna polja, manji frižider i osnovni potrebni pribor), kupatilo, deo za spavanje sa dva ležaja (u pojedinim studijima postoji mogućnost ubacivanja pomoćnog kreveta) i terasu sa garniturom za sedenje. Sve smeštajne jedinice su opremljene klima-uređajem (uz doplatu prema cenovniku) i TV-om. Vila Suzi nema sopstveni parking.

 

 

Vila Aleksandros - Skala Potamia

Vila Aleksandros je udaljena oko 80 metara od mora. Spada u red luksuznije opremljenih vila apartmanskog tipa. Svaki apartman ima odvojenu spavaću sobu (bračni ležaj), drugu prostoriju u kojoj se nalazi dnevni boravak (kauč na razvlačenje) i u njemu kompletno opremljena kuhinja, TV, DVD plejer i klima-uređaj (sve uračunato u cenu), kupatilo (poseduje fen) i terasu sa garniturom za sedenje. Sve smeštajne jedinice se nalaze u visokom prizemlju. U neposrednoj blizini vile nalazi se supermarket.
Vila Aleksandros nema sopstveni parking.

 

 

Vila Elena Nina - Skala Potamia

Vila Elena Nina je udaljena oko 180 metara od mora. Svaki apartman ima odvojenu spavaću sobu sa dva spojena standardna kreveta, drugu prostoriju u kojoj se nalazi dnevni boravak sa užim ležajem na razvlačenje i kompletno opremljenom kuhinjom, klima-uređaj (korišćenje uračunato u cenu), TV, kupatilo i veliku ulaznu terasu sa garniturom za sedenje. Smeštajne jedinice se nalaze u visokom prizemlju i na prvom spratu.
Vila Elena Nina nema sopstveni parking.

JUNIOR travel agency
Kneginje Milice 49
35000 JAGODINA
E-mail: juniortravel@mts.rs

035/884-20-24
Ukupno Poseta: 926       Danas: 290       Juče: 204
© Agencija Autentik 2020.