Licenca: OTP 136/2010
Da li ste zadovoljni nasim uslugama ?

Jesam
Moze Bolje
 


Letovanje Grčka Vrasna 2019

Na oko sedamdeset kilometara od Soluna i isto toliko od Kavale, između Stavrosa i Asprovalte, u zalivu Strimonikos, u regiji Svetog Đorđa, nalaze se mala turistička mesta Vrasna Paralia i Nea Vrasna.
Sve u ovim turističkim mestima - kafići, restorani, taverne, supermarketi, brižljivo izabrane vile za smeštaj gostiju - sve je podređeno odmoru i relaksaciji i zato Vrasna Paralia i Nea Vrasna nose epitet idealnih mesta za miran, porodični odmor. Savršeno sređena široka peskovita plaža, dugačka 7 kilometara, kristalno čisto i toplo more, ostaju u neizbrisivom sećanju svakom ko je ikad posetio ova grčka primorska mesta. Pored toga, ova obala godinama je nagrađivana "plavom zastavom" Evropske unije i Mediterana.

 

VILA DIMITRA
Vila Dimitra se nalazi u mirnom delu Vrasna Paralije, na oko 70 metara udaljenosti od plaže. Objekat poseduje trokrevetne studije. Svi studiji su smešteni u prizemlju i na prvom spratu vile i poseduju kompletno opremljen kuhinjski deo za predviđen broj osoba, TV, TWC, klima-uređaj (uračunat u cenu), kao i terasu sa garniturom za sedenje. 

 

 

>>> CENOVNIK

 

VILA DIMITRIS
Vila Dimitris je novoizgrađeni objekat koji se nalazi u mirnom delu Vrasna Paralije, na oko 20 metara udaljenosti od plaže. Ova moderno uređena vila poseduje trokrevetne (grčki bračni i standardni krevet) i četvorokrevetne studije (grčki bračni i kreveti na sprat), kao i dvokrevetne apartmane sa dodatnim sofama i/ili foteljama na razvlačenje. Studiji i apartmani smešteni su u prizemlju objekta. Sve smeštajne jedinice vile dimitris poseduju kompletno opremljenu kuhinju za predviđen broj osoba, TWC, TV, klima uređaj (uračunat u cenu), kao i ulaznim terasnim prostorom.

 

 

 

 

VILA PASHALIS
Vila Pashalis se nalazi u Nea Vrasni, na oko 150 metara udaljenosti od plaže. Objekat poseduje šestokrevetne duplex apartmane (dve spavaće sobe, obe sa bračnim i standardnim krevetom). Svi apartmani su smešteni na prvom spratu vile i poseduju opremljenu kuhinju za predviđen broj osoba, TV, TWC, klima uređaj (uračunat u cenu), kao i terasu sa garniturom za sedenje. U prizemlju vile se nalazi pekara poslastičarnica.

 

 

>>> CENOVNIK

 

VILA RULA
Vila Rula se nalazi u mirnom delu Nea Vrasne, na oko 100 metara udaljenosti od plaže. Objekat poseduje dvokrevetne (dva standardna kreveta) i trokrevetne (grčki bračni i standardni krevet) studije. Svi studiji su smešteni u prizemlju i poseduju kompletno opremljenu kuhinju za predviđen broj osoba, TV, TWC, klima uređaj (uračunat u cenu), kao i terasu sa garniturom za sedenje. U dvorištu vile nalazi se roštilj koji je na raspolaganju gostima. Lep ambijent i negovano dvorište čini ovu vilu dobrim izborom za porodični odmor.

 

 

>>> CENOVNIK

 

VILA JORGOS
Vila Jorgos se nalazi u Nea Vrasni, na oko 100 metara udaljenosti od uređenog šetališta pored plaže. Objekat poseduje trokrevetne i četvorokrevetne studije smeštene u prizemlju, na visokom prizemlju i na drugom spratu vile. Svi studiji poseduju kompletno opremljen kuhinjski deo za predviđen broj osoba, TV, TWC, klima-uređaj (uračunat u cenu), kao i terasu sa garniturom za sedenje. Predstavništvo agencije nalazi se u prizemlju ove vile.

 

 

>>> CENOVNIK

 

MARIA & SPIROS

Vila Maria&Spiros se nalazi u Nea Vrasni, na samom gradskom šetalištu, u neposrednoj blizini najpopularnijeg kafića. Sastoji se od dvokrevetnih (dva spojena standardna kreveta) i trokrevetnih studija (tri standardna kreveta) i četvorokrevetnih apartmana (dva standardna kreveta u dnevnom boravku i dva standardna kreveta u spavaćoj sobi). Svi studiji i apartmani poseduju kuhinjski deo opremljen za predviđeni broj osoba, TWC, TV, klima uređaj (uračunat u cenu), kao i terasu sa garniturom za sedenje sa koje se pruža prelep pogled na more i dugu peščanu plažu.
Vila Maria & Spiros nema sopstveni parking.

 

 

>>> CENOVNIK

 

VILA ELPIS

Vila Elpis se nalazi u Nea Vrasni, na oko 30 metara udaljenosti od uređenog šetališta pored plaže. Objekat poseduje dvokrevetne (grčki bračni krevet), trokrevetne (grčki bračni i standardni krevet) i četvorokrevetne (grčki bračni i dva standardna kreveta) studije. Studiji su smešteni u prizemlju, na prvom i drugom spratu vile. Sve smeštajne jedinice vile Elpis poseduju opremljen kuhinjski deo za predviđen broj osoba, TWC, TV, klima-uređajem (uračunat u cenu), kao i terasu sa garniturom za sedenje. Zamenu posteljine vrše sami korisnici na pola smene, i sami održavaju čistoću smeštajnih jedinica. 

 

 

>>> CENOVNIK

JUNIOR travel agency
Kneginje Milice 49
35000 JAGODINA
E-mail: juniortravel@mts.rs

035/884-20-24
Ukupno Poseta: 221       Danas: 221       Juče:
© Agencija Autentik 2020.