Licenca: OTP 136/2010
Da li ste zadovoljni nasim uslugama ?

Jesam
Moze Bolje
 


Letovanje Grčka Zakintos 2019.

Zakintos je najjužnije i treće po veličini jonsko ostrvo, poznato po dugim peščanim plažama, kristalnom moru tirkizne boje, blagoj mediteranskoj klimi, kornjačama, vinogradima, maslinama, bogatom istorijskom i kulturnom nasleđu. Priroda je Zakintosu podarila idilične pejzaže na severu, istoku i jugu ostrva, a na zapadnoj strani veliki broj morskih pećina, krševitih uvala, strmih litica duž obale. Najpoznatija plaža na ostrvu je Navagio sa finim belim peskom, tirkiznim morem i poznatom olupinom broda, koja je i zaštitni znak Zakintosa. Ostrvo je i najveći prirodni rezervat na Mediteranu jedne vrste morskih kornjača zvane "Caretta caretta", koja na peščanim plažama na jugu Zakintosa polaže jaja. Da bi se zaštitila legla i opstanak te vrste područje je postalo nacionalni primorski park. Laganas se nalazi na južnoj obali ostrva, udaljen 8 km od grada Zakintosa. Svoju najveću popularnost duguje lepim peskovitim plažama i noćnom životu. Kao najveće i najdinamičnije letovalište na ostrvu, sa plazom dugom skoro 5 km i kristalno čistim morem, ujedno i sa mnoštvom noćnih klubova i barova, predstavlja pravi izbor za mlade i one koji se tako osećaju. Vodeni sportovi su ograničeni, zato što "Caretta Caretta" kornjače koriste određeni deo plaže za polaganje jaja. Kalamaki je mirno turističko mesto sa sadržajima za sve ukuse turista, 5 km udaljeno od Laganasa, a od grada Zakintosa (Zante) 3 km.

Zakintos je najjužnije i treće po veličini jonsko ostrvo, poznato po dugim peščanim plažama, kristalnom moru tirkizne boje, blagoj mediteranskoj klimi, kornjačama, vinogradima, maslinama, bogatom istorijskom i kulturnom nasleđu. Priroda je Zakintosu podarila idilične pejsaže na severu, istoku i jugu ostrva, a na zapadnoj strani veliki broj morskih pećina, krševitih uvala, strmih litica duž obale. Najpoznatija plaža na ostrvu je Navagio sa finim belim peskom, tirkiznim morem i poznatom olupinom broda, koja je i zaštitni znak Zakintosa. Ostrvo je i najveći prirodni rezervat na Mediteranu jedne vrste morskih kornjača zvane "Caretta caretta", koja na peščanim plažama na jugu Zakintosa polaže jaja. Da bi se zaštitila legla i opstanak te vrste područje je postalo nacionalni primorski park.

Laganas se nalazi na južnoj obali ostrva, udaljen 8 km od grada Zakintosa. Svoju najveću popularnost duguje lepim peskovitim plažama i noćnom životu. Kao najveće i najdinamičnije letovalište na ostrvu, sa plažom dugom skoro 5 km i kristalno čistim morem, ujedno i sa mnoštvom noćnih klubova i barova, predstavlja pravi izbor za mlade i one koji se tako osećaju. Vodeni sportovi su ograničeni, zato što "Caretta Caretta" kornjače koriste određeni deo plaže za polaganje jaja.
Kalamaki je mirno turističko mesto sa sadržajima za sve ukuse turista, 3 km udaljeno od Laganasa, a od grada Zakintosa 5 km.

Vila Dinos se nalazi u mirnom delu centra Laganasa, na oko 50 metara udaljenosti od duge peščane plaže i oko 100 metara od glavne ulice. Raspolaže dvokrevetnim studijima (dva standardna kreveta), smeštenim u prizemlju i na prvom spratu objekta. Svi studiji poseduju kuhinjski deo opremljen za predviđen broj osoba, TWC, klima-uređaj (uz doplatu), kao i terasu sa garniturom za sedenje. 

 

 

>>> CENOVNIK 2018

Više informacija u agenciji ili na telefon 035/884-20-24

 

Vila Fenix se nalazi u mirnom delu Laganasa, na oko 180 metara udaljenosti od duge peščane plaže i oko 200 metara od glavne ulice. Raspolaže dvokrevetnim studijima (dva standardna kreveta) smeštenim u prizemlju i na prvom spratu vile. Svi studiji poseduju kuhinjski deo opremljen za predviđen broj osoba, TWC, TV, klima uređaj (uz doplatu), kao i terasu sa garniturom za sedenje. 

 

 

>>> CENOVNIK 2018

Više informacija u agenciji ili na telefon 035/884-20-24

 

MARIA

Vila se nalazi u mirnom delu centra Laganasa, na oko 300 m udaljenosti od duge peščane plaže.
Raspolaže dvokrevetnim studijima (dva standardna kreveta, uz mogućnost korišćenja pomoćnog kreveta). Svaki studio poseduje kuhinjski deo opremljen za predviđeni broj osoba, TV, TWC, terasu sa garniturom za sedenje i klima uređaj (uz doplatu).
U neposrednoj blizini nalazi se veliki broj prodavnica i taverni. Gostima je, uz konzumaciju pića, omogućeno i korišćenje bazena u hotelu Karas, na samo 100 m od vile.

 

 

>>> CENOVNIK 2018

 

STATIS

Vila se nalazi u mirnom delu Laganasa, na oko 30 m udaljenosti od duge peščane plaže, a oko 200 m od glavne ulice.
Raspolaže dvokrevetnim studijima (dva standardna kreveta, uz mogućnost dodavanja trećeg pomoćnog kreveta) smeštenim u prizemlju i na prvom spratu. Studiji poseduju kuhinjski deo opremljen za predviđeni broj osoba, TWC, terasu sa garniturom za sedenje, klima uređaj (uz doplatu).
U sastavu vile nalazi se i supermarket. Uz konzumaciju pića, gostima je na raspolaganju i korišćenje bazena u hotelu Natali.

 

 

>>> CENOVNIK 2018

 

MARI

Vila Mari se nalazi u mirnom delu Laganasa, na oko 50 metara udaljenosti od duge peščane plaže i oko 200 m od glavne ulice. Raspolaže dvokrevetnim studijima (dva standardna kreveta), smeštenim u prizemlju i na prvom spratu. Svi studiji poseduju kuhinjski deo opremljen za predviđeni broj osoba, TWC, TV, klima uređaj (uz doplatu) i terasu sa garniturom za sedenje. Uz konzumaciju pića, gosti mogu da koriste bazen vile Alex koja se nalazi u neposrednoj blizini.

 

 

>>> CENOVNIK 2018

 

ALBATROS

Vila Albatros se nalazi u glavnoj ulici, u samom centru Laganasa, na oko 400 m udaljenosti od duge peščane plaže. Raspolaže dvokrevetnim (dva standardna kreveta) i trokrevetnim studijima (tri standardna kreveta ili jedan bračni i jedan standardni krevet). Svi studiji su smešteni na prvom spratu i poseduju kuhinjski deo opremljen za predviđeni broj osoba, TWC, klima uređaj (uz doplatu) i terasu sa garniturom za sedenje.

 

 

 

MELTEMI

Vila Meltemi se nalazi u mirnom delu centra Kalamakija, na 350 m udaljenosti od duge peščane plaže – prirodnog rezervata poznatog po kornjačama Caretta caretta. U neposrednoj blizini objekta se nalazi veliki broj prodavnica i taverni. Uz konzumaciju pića, gosti vile mogu da koriste bazen pool bara koji se nalazi preko puta vile.
Raspolaže dvokrevetnim studijima (dva standardna, uz mogućnost dodavanja pomoćnog kreveta). Svaki studio poseduje kuhinjski deo opremljen za predviđeni broj osoba, terasu sa garniturom za sedenje, TV, TWC i klima uređaj (uz doplatu).

 

 


 

Vila SOKRATES

Smeštena je na samo 100 m od  plaže i 200m od centra Laganasa, U okviru objekta se nalazi recepcija. Gostima je omogućeno korišćenje bazena u neposrednoj blizini objekta.Vila se sastoji od studija i apartmana.
Studio 02: Smešteni su na visokom prizemlju i prvom spratu i poseduju dva standardna kreveta, kuhinjski deo (frižider, rešo sa dve ringle, cooker, posudje i pribor za odgovarajući broj osoba), TV, sef, kupatilo - tuš/wc sa peškirima. Terasa sa garniturom za sedenje.
Apartman 04: apartmani su smešteni na drugom spratu. Svaki apartman poseduje dve zasebne spavaće sobe, zatim dnevni boravak sa kuhinjom (frižider, rešo sa dve ringle, cooker, posudjem za odgovarajuci broj osoba) u kojoj je smeštena klima i TV, kupatilo - tuš/wc sa peškirima, terasu sa garniturom za sedenje i sa pogledom na more i baštu.
Klima se posebno se doplaćuje - 6 eur dnevno.

 

 

>>> CENOVNIK 2018
>>> CENOVNIK 2 - 2018

 

Vila MARIA

Nalazi se u mirnom delu centra Laganasa, na 400m od duge peščane plaže. U neposrednoj blizini objekta se nalazi veliki broj prodavnica i grčkih taverni, intenacionalnih restorana, kao i uslužni bazen hotela Karas.
Studio 02 i 03: svaki studio se sastoji prostrane sobe sa dva kreveta i kaučom koji može da se koristi kao pomoćni ležaj, u okviru sobe je smešten kuhinjski deo (frižider, rešo sa dve ringle, cooker, posudjem za odgovarajuci broj osoba), TV, kupatilo - tuš/wc sa peškirima, terasu sa garniturom za sedenje.
Klima se posebno doplaćuje - 6 eur dnevno.

 

 

 

KALAMAKI

Kalamaki je moderno turističko mesto smešteno u zaleđu istoimenepeščane plaže, koja je proglašena rezervatom prirode. Mestoobiluje tradicionalnim i modernim restoranima, dobro snabdevenimprodavnicama i buticima i povezano je kako plažom, tako i putem saobližnjim Laganasom. Za razliku od burnog noćnog života koji odlikuje
Laganas, u Kalamakiju je večernji izlazak prilagođen našim turistima.U raznovrsnim tavernama i restoranima ćete uživati u dobroj kapljici I gastronomskim specijalitetima.

 

Za sve informacije obratite se agenciji...

JUNIOR travel agency
Kneginje Milice 49
35000 JAGODINA
E-mail: juniortravel@mts.rs

035/884-20-24
Ukupno Poseta: 235       Danas: 235       Juče:
© Agencija Autentik 2020.